DVI-MOBILE, UW INNOVATIEVE OMBOUWSPECIALIST VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

FLEXIBEL MAKKELIJK INZETBARE VOERTUIGEN

DVI MOBILE BETEKENT TIJDSWINST, EFFICIËNTE EN KOSTENBESPARING

Over ons

DVI-Mobile bouwt naar individuele wens voertuigen om voor particulieren en bedrijven uit verschillende branches. Wij bouwen vooral minibussen en grote transporters om. DVI-mobile is merk onafhankelijk, wij kunnen u hierdoor objectief adviseren. Er zijn veel mogelijkheden om groeps(rolstoel)vervoer maximaal inzetbaar te maken. Wij doen dit door voertuigen uit te rusten met een flexibel vloersysteem. Een systeem dat de switch van personen met en zonder rolstoel en naar goederentransport in enkele eenvoudige handelingen mogelijk maakt. U heeft geen uitgebreide technische kennis of grote krachtinspanning daarvoor nodig.

Kortom; Onze flexibele oplossingen zorgen ervoor, dat u uw voertuig voor meerdere doelen kan inzetten. Vele mogelijkheden en dat alles in één voertuig.

Dankzij de oplossingen van DVI- Mobile kunnen bedrijven hun wagenpark veel flexibeler, en daarmee kostenefficiënter, inzetten. Of het nu groepsvervoer is in combinatie met personen met of zonder rolstoel, of in combinatie met of zonder bagage, dat alles kan in een en hetzelfde voertuig. Op deze manier kan bijvoorbeeld een taxiondernemer zijn voertuig inzetten als shuttlebus, rolstoeltaxi, groepsvervoerder etc.

Het systeem heeft reeds vele bedrijven, allen met hun specifieke wensenpakket, in hun dagelijkse bezigheid ondersteund. Het is onze uitdaging om vakkundig een voertuig zo aan te passen dat geen enkele wens onvervuld blijft!

U kunt ook terecht bij ons voor particuliere rolstoelbussen. Wij kijken samen met u welke aanpassingen mogelijk zijn voor uw rolstoel gebonden gezinslid met als doel een optimale gezinsauto voor uw privé situatie.

De door DVI- Mobile omgebouwde voertuigen worden binnen een kort tijdsbestek van 2 à 3 weken gerealiseerd. Vanzelfsprekend voldoen de door ons aangepaste voertuigen aan alle veiligheidseisen volgens de nationale en Europese norm.

De door DVI Mobile aangepaste voertuigen zijn voor zowel zorginstellingen, gehandicaptenvervoer, taxiondernemingen, hotels, overige (vervoers)bedrijven en particulieren optimaal bruikbaar!

Wat deze klanten gemeen hebben is dat zij regelmatig verschillende vervoersvraagstukken hebben. DVI- Mobile stelt hen in staat deze vraagstukken op een kosten efficiënte manier op te lossen.

DVI Mobile bouwt diverse merken van voertuigen om. Zoals bijvoorbeeld Mercedes-Benz. Wij onderhouden nauwe banden met importeurs of door de importeur aangewezen dealer, hierdoor zijn wij in staat snel het door u gewenste voertuig te leveren en wordt u niet geconfronteerd met lange wachttijden. Wij bouwen ook de door uzelf gekochte voertuigen om.

Uiteraard zijn ook andere merken meer dan welkom bij DVI Mobile!